İçeriğe geç

2009 Sizin Yılınız Olsun, Herkese Mutlu Yıllar!

yeni-yil2008’i geride bırakarak yepyeni, taptaze bir 2009’a girmek üzereyiz. Daha dün gibi hatırlıyorum heryerde uçuşan “Millenium’a giriyoruz” söylemlerini. Oysa tam 9 yıl geçmiş. Ne kadar da çabuk…

Hayat çabuk geçiyor ve bu hayatta geri getiremediğimiz tek şey zaman. O yüzden gelin 2009’sa geçen zamanınıza sığdıramadığınız, yetiştiremediğiniz, fırsat bulamadığınız isteklerinizi yapmayı hedef edinin. Sadece hedef edinmekle kalmayın, yapın tabi :)

Hep almak istediğiniz o kırmızı elbise, bu yıl alın. Henüz göbeğiniz çıkmadan, giyecek enerjiniz varken.

Gözlerine bakmaktan kendinizi alamadığınız o kız, onu her gördüğünüzde dilinizin tutulduğu elinizin ayağınızın dolaştığı ama bir türlü açılamadığınız o kız, hadi ondan hoşlandığınızı 2009’da söyleyin.

Her sene bir sonraki seneye ertelediğiniz oturma takımını yenileme planlarınız. Artık bu sene ertelemeyin, yapın. Hem siz mutlu olun hem eşiniz. Çocuklarınız da artık yeni takımın üzerinde zıplamaya devam etsinler. :)

Pastanenin önünden her geçtiğinizde ağzınızı sulandıran kaymaklı tel kadayıf, fırın sütlaç ya da çikolatalı pasta. Kalorilerini yakamayacağınızdan korktuğunuz için vazgeçtiğiniz o  muhteşem zevk. Bu sefer önünden geçmeyin, içeri dalın ve hemen 1 porsiyon isteyin.

Çıkmak istediğiniz rüya gibi Dünya turu. 2009’da biraz kafanızı dinlemeye ne dersiniz?

Yıllardır ziyaret etmek istediğiniz anneniz, babanız, diğer akrabalarınız. Bu sene onları mutlu etmeye ne dersiniz? Emin olun siz de onlar kadar mutlu olacaksınız.

Almak istediğiniz o son model araba, bilgisayar, saat, çanta, takı….

Gidip görmek istediğiniz yerler, eski dostlarınız….

Katılmak istediğiniz eğitimler, yeniden okumak istediğiniz okulunuz, yapmak istediğiniz master ya da doktora programı…

Haydi, bu sene hiç bir şeyi ertelemeyin. Hayatın zevklerini kendinize uzak tutmayın, tadını çıkartmaya bakın. 2009, şimdiye kadar yaşadığınız en güzel yıl olsun. 2009, sizin yılınız olsun!

Herkese Mutlu Yıllar!

Etiketler: